Advertisement

Ηρακλειο Φωτια : Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας ... / Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Ηρακλειο Φωτια : Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στην Αγία Φωτιά Ιεράπετρας ... / Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο.

Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.

Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Απομακρύνονται κάτοικοι από ...
Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Απομακρύνονται κάτοικοι από ... from www.newsit.gr
Συναγερμός σήμανε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στην πυροσβεστική υπηρεσία από φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στους βώρους. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο.

Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής.

Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Ηράκλειο: Καλά νέα από τη φωτιά στην αποθήκη - Συνεχίζεται ...
Ηράκλειο: Καλά νέα από τη φωτιά στην αποθήκη - Συνεχίζεται ... from www.ekriti.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο.

Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Η σιδηροδρομική γραμμή από τον κούλε του λιμένος ηρακλείου κρήτης. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια.

Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία.

Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης - CNN.gr
Φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης.

Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ.

Posting Komentar

0 Komentar